PRODAJA- IZDAVANJE - Poslovna zgrada Kraljevo -
Opis zemljišta i objekta

Lokacija: Kraljevo, Žički put bb (na putu ka Mataruškoj banji). Udaljen od centra grada 1,5km.

Dozvole: Objekat poseduje građevinsku i upotrebnu dozvola i izgrađen je kao I faza poslovno-stambenog prostora, sa mogućnošću nadogradnje 2 sprata i potkrovlja.

Plac - Zemljište:
Zemljište je ukupne površine 44 ara, ograđeno sa sve 4 strane metalnom ogradom, sa sopstvenim prilazom i sopstvenim putem pokockanim betonskim uklapajućim pločama. Parking prostor je predviđen za 10 parking mesta (vozila).

Objekat:
Objekat je ozidan od betonskih blokova, sa izolacijom od stiropora debljine 5cm, od bele fasadne cigle i pokriven crepom, sa aluminijskom stolarijom i stop sol staklom.
Bruto površina objekta je 669,34m² i sastoji se od 2 bočne hale (Hala 1 - 220m² i Hala 2 - 150m²), centralnog dela objekta (Pr+SP1) sa kancelarijskim prostorom površine 300m² sa pratećim sadržajima.

U centralnom delu je za svaku halu posebno, smešten mokri čvor, garderoba sa tuš kabinama i ukupno 3 kancelarije.

Na spratu, pored 4 kancelarije smeštena je kuhinja sa dva toaleta i tuš kabinom.Hala 2 (150m²) je predviđena za proizvodni pogon sa četiri reda neonskih svetala kombinovanog uključivanja.

U objektu je razvedena monofazna i trofazna elektroinstalacija; napona: U=220V/380V; struja jačine: I= 24 A, instalisana snaga: P= 15778 W.

Podovi u halama su od keramičkih pločica pogodne za održavanje, pod i stepenište u centralnom delu su od mermernih ploča, dok je pod u kacelarijama od hrastovog parketa.

Namena:
Objekat je građen namenski za poslove veleprodaje (lekovi i sanitetski materijal). Podesan je za veleprodaju, skladištenje i prepakivanje robe/gotovih prozvoda (manjih i većih gabarita), kao distributivni centar, potpuno osposobljen za pokretanje procesa proizvodnje u jednoj od hala.
Prodajna cena 300.000
Kontakt
064 438 79 71

Galerija slika

 

 

  Copyright © 2010 placevinaprodaju.com All right reserved design by Ivant